*Update*:

Wat voor invloed heeft het coronavirus op uw Dinner Train ticket? 

Utrecht, 09-07-2020

Maandag 23 maart heeft het kabinet besloten om bijeenkomsten voorlopig te verbieden om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De afgekondigde maatregelen van het kabinet zijn van invloed op een groot aantal van de geplande ritten van de Dinner Train.

Gelukkig zijn er positieve signalen rondom de bestrijding van het Corona virus in Nederland. Helaas geven de versoepelde maatregelen Dinner Train nog niet de mogelijkheid om weer te gaan rijden. Pas wanneer de afstand van 1,5 meter in horeca gelegenheden en evenementen locaties wordt afgeschaft kunnen wij weer nieuwe ritten faciliteren en nemen wij contact op met al onze gasten om een nieuwe rit in te plannen.

Wij nemen hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en nemen in de komende periode contact op met alle gasten die reeds een reservering hebben staan voor de periode tot en met 1 Augustus. Graag willen wij ook vragen om uw SPAM/Reclame folder in de gaten te houden. Voor alle ritten na 1 Augustus nemen wij separaat contact op.

Wij hopen op uw begrip in deze bijzondere situatie en wensen iedereen sterkte en saamhorigheid. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen. Wij behandelen alle vragen, echter kan het langer duren voor u reactie krijgt gezien de drukte.