Skip to content
Tripadvisors Travelers' Choice 2023

Groepen tot 34 gasten

Verras uw gezelschap met een bijzondere reis

Kleine Groepen

Dineren tot 34 gasten

Groepen tot en met 34 gasten kunt u reserveren via ons reguliere boekingsformulier. Wij zorgen ervoor dat u bij elkaar zit.

Dineren in een unieke setting
Jaarplanning_picture_web_11

UNIEKE POP-UP-BELEVING IN RIJDEND TREINRESTAURANT

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Alle groepen zijn welkom! Uw vrienden of familie eens op een unieke manier verrassen met een leuke avond? Uw collega’s verrassen met een uniek personeelsuitje? Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

KIES UIT MEERDERE STEDEN IN NEDERLAND

Beleeft u graag een uitje met collega’s in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. 

KIES UIT MEERDERE STEDEN IN NEDERLAND

De trein rijdt in meerdere steden en is één weekend aan het perron in iedere stad te vinden. Is uw groep kleiner dan 34 personen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk reserveren via onze reserveringsmodule. Wij zullen ervoor zorgen dat u als groep bij elkaar zit. 

TICKETS RESERVEREN

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel voor de Dinner Train via de onderstaande reserveringsmodule. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.