Skip to content

Geef een uniek Moederdag cadeau

Dineren in een rijdende trein, hét bijzondere moederdag cadeau van 2023! Nu met gratis wijnarrangement bij een cadeaukaart!

Moederdag1
Dinner Train Logo

Dé perfecte
verrassing

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d

Moederdag Special bij Dinner Train

Meer dan
alleen dineren

Het is een beleving van A tot Z! Dinner Train is een unieke beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en elke week in een andere stad gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Tijdens een twee uur durende treinritten ontvangen onze gasten een bijzondere dinerervaring terwijl ze over het Nederlandse spoor worden vervoerd.

Iets speciaals geven met moederdag? Maar wat geeft u aan iemand die al alles heeft? Met deze cadeaukaart geeft u uw moeder een persoonlijk cadeau in de vorm van een bijzondere beleving. Deze Dinner Train Cadeaukaart is hét perfecte cadeau doordat u iemand een beleving geeft die ze nog lang zal heugen. Het voordeel van Dinner Train is dat wij vanuit 20 verschillende steden in Nederland vertrekken. Zo is er altijd wel een treinstation in de buurt!

Dinner Train Sfeerbeelden

De Dinner Train

De lekkerste cadeaukaart

Door te kiezen voor een avondje weg met de Dinner Train, verzekert de gelukkige ontvanger zich van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en iedere week gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Cadeaukaart_1

Speciaal voor Moederdag

Het is een beleving die van begin tot eind verrast! Heerlijk dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u uw moeder oprecht blij! Zoek daarom ook niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Nu geven wij tijdelijk een gratis wijnarrangement voor 2 personen bij uw cadeaukaart! Bestel daarom vandaag nog voordat de actie afgelopen is. 

20 steden in Nederland
Nu met gratis wijnarrangement
Dé bijzondere dinerervaring
Direct geleverd in uw mail

Moederdag Cadeaukaarten

De Dinner Train Cadeaukaart

De Dinner Train Cadeaukaart wordt geleverd als pdf-bestand in uw e-mail. U hoeft deze alleen nog maar door te sturen, te printen of over te schrijven op een eigen kaart naar keuze. De gepersonaliseerde boodschap die u kunt opgeven verwerken wij automatisch op de cadeaukaart. 

Voucher_1

Voorbeeld Cadeaukaart

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor_DinnerTrain

Dinner Train

Het Concept

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. 

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Vul uw persoonlijke boodschap in.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. 

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.