Skip to content

Nijmegen
Dinner Train

Ga voor een uniek en gezellig uitje in
een als restaurant ingerichte trein

Nijmegen
Dinner Train

Een bijzondere ervaring die van begin tot eind verrast…

Tickets vanaf €69 p.p.
20 Steden in NL
Unieke treinervaring
Treinreis van ± 2 uur

8 andere gasten bekijken dit uitje nu

Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

Trip

BOEK HIER UW TICKETS

Reserveer gemakkelijk uw tickets via de reserveringsmodule. Selecteer de gewenste datum om de beschikbaarheid te zien.

U heeft de keuze uit een 2-, 3-, of 4-persoonstafel. Wilt u alvast de drankjes erbij kopen? Dat is ook een mogelijkheid! Kies uit een wijnarrangement, wijnarrangement met cava of een all-in arrangement. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

\’\’Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje\’\’

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor_DinnerTrain
Jaarplanning_picture_web_5

OVER HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen…

DE TREIN

Het rijdende treinrestaurant bestaat uit vier restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. Aan beide zijden van de rijtuigen wordt gebruik gemaakt van E-locs uit de 1700 serie. Deze E-locs, voorheen van de NS, zijn in 2018 aangekocht en verzorgen de tractie voor de Dinner Train…

DinnerTrain in Rotterdam

Veilig Betalen

Via Ideal

Bestel Gemakkelijk

Direct bevestigd

Dinner Train

Dineren in Nijmegen

Ontdek Nijmegen en omstreken op een wel heel bijzondere manier. Ga eens lekker dineren in een rijdende trein!

Cadeaukaart_Dinner_Train_small_2

HOE ZIET HET UITJE ERUIT?

Nijmegen Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en gasten verwelkomd voor een smakelijke reis.

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Binnenkort vertrekt de Dinner Train vanuit Nijmegen! 

Aankomst station

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de avond dat de Dinner Train zal vertrekken bij u in de buurt. U komt aan op het perron en staat vol spanning te wachten op wat komen gaat. In de verte ziet u al onze karakteristieke trein aankomen rijden. Deze is makkelijk te herkennen aan de blauwe uitstraling met witte neus.

Zodra onze trein komt aanrijden in het station zijn alle ogen gericht op de stijlvolle trein. De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan u al op te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, u wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

Het diner kan beginnen

De trein vertrekt langzaam vanuit het station en begint op gang te komen. De landschappen wisselen af van stadse uitzichten naar groene velden. Elke minuut heeft u weer een ander uitzicht waar u van kunt genieten. Onze gastvrouwen en gastheren bedienen u op uw wenken tijdens de rit. Met een lekker glas wijn in de hand kunt u 2 uur lang genieten van wat Nederland als landschap te bieden heeft. Tijdens deze rit serveren wij een keuze menu. De keuze vlees, vis of vegetarisch geeft u door tijdens het reserveren van het uitje.

De route

De route die de trein rijdt houden wij tot het laatste moment geheim. Doordat wij over het reguliere spoor rijden kan het wel eens gebeuren dat wij op het laatste moment een wijziging krijgen in de geplande route. Om teleurstelling bij u als gast te voorkomen communiceren wij daarom nooit een te rijden route. 

Prijs – v.a. €69 p.p.

Smaakvol keuze Menu
Dineren in rijdende trein

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

TripadvisorDinner
Volg Dinner Train:

Vertrek & eind locatie

Station Nijmegen

Vertrektijd vanaf november

Vrijdag: ± 17:00* of 19.30*
Zaterdag: ± 15:00* of 17.30*
Zondag: ± 15:00* of 17.30*

Vertrektijd vanaf april

Vrijdag: ± 17:00* of 19:30*
Zaterdag: ± 17:00* of 19:30*
Zondag: ± 16:00* of 18:30*

Aankomsttijd

2 uur na het vertrek van de trein. 

Restaurant- of bargedeelte

*Alleen bij Regulier of Bierspijs

Plaats: Bar gedeelte
Hoge tafel voor 2
Plaats: Restaurant gedeelte
Tafel voor 2, 3 of 4

In zowel het restaurant- als bargedeelte kunt u comfortabel dineren. Elke tafel is gelegen aan een raam zodat er altijd naar buiten gekeken kan worden. 

*De vertrek- en eindtijd van Nijmegen Dinner Train is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 minuten later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 minuten voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

Video

Dinner Train in Beeld

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of Facebook

Cadeaukaart

Een bijzonder geschenk

Dinner Train Cadeaukaart

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau die iedereen meegemaakt moet hebben! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. 

Cadeaukaart

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.