PERSBERICHT

Overname Dinner Train

’s-Hertogenbosch, 1 Oktober 2019

Train Charter Events B.V. heeft overeenstemming bereikt met de curator over een overname en doorstart van Dinner Train. Het bedrijf achter Dinner Train ging op 6 augustus failliet. 

Voor het faillissement vertrok de Dinner Train vanuit 37 verschillende steden om haar gasten een 4-gangen menu aan te bieden. Er was een samenwerking met een aantal vaste horeca partners.

Op dit moment staan er weer 15 verschillende steden gepland als vertrekpunt. De uitgangspunten van het concept blijven onveranderd. Een rondrit begeleid door een diner. Wel is er gesleuteld aan een aantal aspecten. Onder andere de service, inhoud van het menu en het aantal ritten dat per week gereden gaan worden.

Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten over alle voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en een groot deel van de lopende contracten.

Tim Beltz, bestuurder van Train Charter Events B.V.: “De overname van Dinner Train, in samenwerking met meerdere investeerders is een mooie nieuwe stap. Met de aangebrachte wijzigingen aan het concept voorzie ik een verbetering van het concept wat in de basis al erg aantrekkelijk was. Wij hopen dan ook weer veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen voor een unieke beleving.“

De overname en doorstart van Dinner Train is niet alleen goed nieuws voor het personeel. Ook is het natuurlijk goed nieuws voor de consumenten die reeds een ticket of cadeaubon hebben gekocht. Met ingang van vandaag kunnen gasten bij de nieuwe eigenaar hun tickets gebruiken om opnieuw een boekingscode te ontvangen tegen een minimale vergoeding.

Voor meer informatie over de nieuwe planning en de manier waarop de tickets ingewisseld kunnen worden kunt u een e-mail sturen naar: backontrack@dinnertrain.eu.