Dinner Train

Ontdek het in Tilburg

Ga voor een uniek en gezellig uitje in
een als restaurant ingerichte trein 

DINNER TRAIN Tilburg

”Meer dan gezellig uit eten, het is een unieke trein beleving”

Tickets vanaf €64 p.p.
15 Steden in NL
Unieke treinervaring
Treinreis van ± 2 uur
Dinner Train

Hét bijzondere uitje in Tilburg

Dinner Train Sfeerbeelden

Tilburg DINNER TRAIN

Door te kiezen voor een avondje weg met de Tilburg Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Tilburg Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die gasten verwelkomt voor een smakelijke reis – al vanaf €64,00 p.p.

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

D85_2127

BOEK HIER UW DINER TICKETS

Reserveer gemakkelijk en snel uw tickets via de onderstaande reserveringsmodule. Selecteer de gewenste datum om de beschikbaarheid te zien. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

*Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

Steven_Oskam_Dinner_Train_2

15 STEDEN IN NEDERLAND

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Binnenkort zal de Dinner Train vertrekken vanuit Tilburg! 

Dinner Train Sfeerbeelden

BIJZONDERE BELEVING

U wordt ontvangen door onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen, die u begeleiden naar uw plaats en ervoor zorgen dat het u tijdens de rit aan niets ontbreekt. De Treinchef komt bij u aan tafel langs en controleert uw kaartjes! Mogen wij U verwelkomen in de Tilburg Dinner Train?

Veilig Betalen

Via Ideal

Bestel Gemakkelijk

Direct bevestigd

Leukste Cadeaukaarten

Verzonden als .pdf bestand

Reserveer direct

Tickets Reserveren

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel voor Tilburg Dinner Train via de onderstaande reserveringsmodule. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

Bekijk hier het Diner Menu of het BierSpijs | WijnSpijs Menu

Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 min. later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 36 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

** Als u een 2-persoons gedeelde tafel kiest komt u aan een 4-persoonstafel te zitten die u deelt met een ander willekeurig koppel. Het kan voorkomen dat de overige twee plaatsen leeg blijven, dit is afhankelijk van de drukte. IN VERBAND MET COVID-19 IS DEZE TAFEL NIET BESCHIKBAAR.

Dinner Train

Dineren in Tilburg

Ontdek Tilburg en omstreken op een wel heel bijzondere manier. Ga eens lekker dineren in een rijdende trein!

Jaarplanning_picture_web_11

Tilburg Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Binnenkort vertrekt de Dinner Train vanuit Tilburg! 

U wordt ontvangen door onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen, die u begeleiden naar uw plaats en ervoor zorgen dat het u tijdens de rit aan niets ontbreekt. De Treinchef komt bij u aan tafel langs en controleert uw kaartjes! Mogen wij U verwelkomen in de Tilburg Dinner Train? 

Volg Dinner Train:

Vertrek/eind locatie

Station Tilburg

Beschikbaarheid

Zie agenda of reserveringsmodule

Vertrektijd Diner

Vrijdag: ± 17:00* of 19.30*
Zaterdag: ± 15:00* of 17.30*
Zondag: ± 15:00* of 17.30*

Aankomsttijd

2 uur na het vertrek van de trein. 

Diner Tafels

2-persoons gedeelde tafel (€59,- p.p.)**
2-persoonstafel (€69,- p.p.)
3-persoonstafel (€79,- p.p.)
4-persoonstafel (€64,- p.p.)

Inbegrepen

Heerlijk diner
Tilburg Dinner Train rit van ± 2 uur

Optioneel

Wijn Arrangement (+€12,50)
+ Glas bubbels bij ontvangst (+€5,00)

Niet inbegrepen

Dranken
Vervoer van/naar het vertrekstation

*De vertrek- en eindtijd van Tilburg Dinner Train is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 minuten later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 36 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 minuten voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

** In verband met COVID-19 momenteel niet beschikbaar.

Prijs – v.a. €64 p.p.

Reserveer direct
Smaakvol keuze Menu
Dineren in rijdende trein

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

OP ZOEK NAAR EEN SPECIAAL CADEAU?

DINNER TRAIN CADEAUKAART

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau dat iedereen meegemaakt moet hebben! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres.

Dinner Train in beeld

Sfeer Impressie

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of  Facebook

Dinner Train op station
Schrijf U in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.