Taal: العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol
العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol

Dinner Train 1e Klas

Een exclusief menu in een bijzondere setting

Exclusief Menu

Dinner Train 1e Klas

Ga eens lekker dineren in een unieke setting. Dit bijzondere rijdende restaurant zorgt voor een onvergetelijke avond! 

Dinner Train serveerder
Mockup 1e klas kleiin

HOE ZIET HET UITJE ERUIT?

Dinner Train 1e klas is een wat luxere variant van de welbekende Dinner Train. Tijdens dit uitje serveren wij een vast exclusief menu met mooie producten.

Aankomst station

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de avond dat de Dinner Train zal vertrekken bij u in de buurt. U komt aan op het perron en staat vol spanning te wachten op wat komen gaat. In de verte ziet u al onze karakteristieke trein aankomen rijden. Deze is makkelijk te herkennen aan de blauwe uitstraling met witte neus. Zodra onze trein komt aanrijden in het station zijn alle ogen gericht op de stijlvolle trein. De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan u al op te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, u wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

Het diner kan beginnen

De trein vertrekt langzaam vanuit het station en begint op gang te komen. De landschappen wisselen af van stadse uitzichten naar groene velden. Elke minuut heeft u weer een ander uitzicht waar u van kunt genieten. Onze gastvrouwen en gastheren bedienen u op uw wenken tijdens de rit. Met een lekker glas wijn in de hand kunt u 2 uur lang genieten van wat Nederland als landschap te bieden heeft. Tijdens de rit zorgt ons personeel ervoor dat alles soepel verloopt en dat u een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt. Onze chef-kok heeft dit met zorg samengesteld zodat uw smaakpupillen ook verwend worden. Bij Dinner Train 1e klas zit u in een bijzondere coupé met een kleiner gezelschap.

Prijs – v.a. €84 p.p.

Exclusief Menu
Dineren in rijdende trein

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

Volg Dinner Train:

Vertrektijd Diner

Alleen beschikbaar in lente of zomer
Vrijdag: ± 17:00* of 19.30*
Zaterdag: ± 17:00* of 19.30*
Zondag: ± 16:00* of 18:30*

Aankomsttijd

2 uur na het vertrek van de trein. 

Diner Tafels 1e klas

2-persoonstafel (€84,-- p.p.)
3-persoonstafel (€94,- p.p.)
4-persoonstafel (€84,- p.p.)

Inbegrepen

Heerlijk diner
Dinner Train rit van ± 2 uur

Optioneel

Wijn Arrangement (+€17,50)
Wijn + Glas bubbels bij ontvangst (+€22,50)
All-in arrangement - wijnarrangement, water, cava + koffie/thee (+€25,00)

Niet inbegrepen

Dranken
Vervoer van/naar het vertrekstation

*De vertrek- en eindtijd van Dinner Train is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 minuten later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 minuten voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

TICKETS RESERVEREN

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel voor de Dinner Train via de onderstaande reserveringsmodule. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.