Veelgestelde Vragen

In de onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat u antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene Informatie

Tickets & Check-In

COVID-19

  • Wanneer rijdt de Dinner Train?

  De planning voor Dinner Train is terug te vinden op deze pagina.

  • Ik heb al een ticket, hoe verder?

  Wij zullen U in week 44 van 2020 een e-mail sturen met uitleg over hoe u uw nieuwe ticket kunt verzilveren bij Dinner Train. 

  • Ik heb al een ticket, kan ik op elke datum reserveren?

  Ja, u kunt op elke beschikbare rit reserveren.

  • Welke COVID-19 regels zijn er van kracht tijdens dit uitje?

  – Op elk station zijn de lokale regels van kracht (probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en draag uit voorzorg een mondkapje).
  – In de trein hebben wij desinfectiemiddelen beschikbaar en deze dient u te gebruiken bij binnenkomst.
  – Het aantal gasten per rit is verkleind om op gepaste afstand van elkaar te zitten. 
  – Mocht u naar het toilet gaan of door onze trein lopen, dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen, aan tafel is dit niet nodig.
  – Wij hebben een aangepaste tafelindeling (zie sectie ‘aangepaste plattegrond rijtuigen’)
  – Wij sturen U 2 dagen voor de rit een vragenlijst toe welke U dient in te vullen. Deze gegevens zullen wij 14 dagen bewaren en wordt alleen gebruikt ter registratie. Hierna zal het vernietigd worden.  

  • Ik voel me ziek net voor de rit, wat moet ik doen omtrent mijn Ticket?

  Heeft u klachten die lijken op de symptomen van het Coronavirus, meld dit dan aan ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw ticket verplaatst wordt naar een andere datum wanneer het u schikt. Mocht u verschijnselen hebben, dan is het niet toegestaan om met de Dinner Train mee te gaan om besmetting te voorkomen.

  • Aanpassingen in Algemene Voorwaarden omtrent COVID-19

  Als u een ticket boekt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Hierin is vermeld dat het Dinner Train personeel binnen anderhalve meter van u werkt. Mocht u naar het toilet gaan of door onze trein lopen, dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Het Dinner Train personeel zal standaard met mondkapjes uitgerust zijn.

 • De tafelindeling van het rijtuig ziet er als volgt uit:

  • 4 = 4 personen
  • 2 = 2 personen
  • Als u door de trein loopt of u gaat naar het toilet dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Dit gebied is in onderstaande afbeelding geel gearceerd. Als u aan tafel zit hoeft u geen mondkapje te dragen. 

  Klik op de afbeelding voor een vergrote versie.