Veelgestelde Vragen

In de onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat u antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene Informatie

COVID-19

  • Wanneer rijdt de Dinner Train?

  De planning voor Dinner Train is terug te vinden op deze pagina.

  • Ik heb al een ticket, hoe verder?

  Mocht er door COVID-19 ritten worden gecanceld, dan kunt u uw ticket altijd kosteloos verplaatsen naar een nieuwe ritdatum.

  • Ik heb al een ticket, kan ik op elke datum reserveren?

  Ja, u kunt op elke beschikbare rit reserveren.

  • Welke COVID-19 regels zijn er van kracht tijdens dit uitje?

  -Wij houden altijd de geldende maatregelen aan van het stappenplan dat beschikbaar is gesteld door de overheid. Meer informatie is te vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openingsplan

  -Op elk station zijn de lokale regels van kracht (probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en draag uit voorzorg een mondkapje).
  In de trein hebben wij desinfectiemiddelen beschikbaar en deze dient u te gebruiken bij binnenkomst.

  -Het aantal gasten per rit is verkleind om op gepaste afstand van elkaar te zitten. 

  -Mocht u naar het toilet gaan of door onze trein lopen, dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen, aan tafel is dit niet nodig.

  – Wij hebben een aangepaste tafelindeling (zie sectie ‘aangepaste plattegrond rijtuigen’)

  • Ik voel me ziek net voor de rit, wat moet ik doen omtrent mijn Ticket?

  Heeft u klachten die lijken op de symptomen van het Coronavirus, meld dit dan aan ons. Wij zullen ervoor zorgen dat uw ticket verplaatst wordt naar een andere datum wanneer het u schikt. Mocht u verschijnselen hebben, dan is het niet toegestaan om met de Dinner Train mee te gaan om besmetting te voorkomen.

  • Aanpassingen in Algemene Voorwaarden omtrent COVID-19

  Als u een ticket boekt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Hierin is vermeld dat het Dinner Train personeel binnen anderhalve meter van u werkt. Mocht u naar het toilet gaan of door onze trein lopen, dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Het Dinner Train personeel zal standaard met mondkapjes uitgerust zijn.

 • De tafelindeling van het rijtuig ziet er als volgt uit:

  • 4 = 4 personen
  • 2 = 2 personen
  • Als u door de trein loopt of u gaat naar het toilet dan bent u verplicht om een mondkapje te dragen. Dit gebied is in onderstaande afbeelding geel gearceerd. Als u aan tafel zit hoeft u geen mondkapje te dragen. 

  Klik op de afbeelding voor een vergrote versie.

Tickets & Check-In