Taal: العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol
العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol

Groepen tot 35  – 130 gasten

Dineren met een groter gezelschap?

Grote groepen

Dineren 35 tot 130 gasten

Ga in een unieke setting dineren. Geniet 2 uur lang van de wisselende uitzichten vanuit ons rijdend treinrestaurant.

Dineren in een unieke setting
Dinner_Train_Landschap_Steven_Oskam

UNIEKE POP-UP-BELEVING IN RIJDEND TREINRESTAURANT

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Alle groepen zijn welkom! Uw vrienden of familie eens op een unieke manier verrassen met een leuke avond? Uw collega’s verrassen met een uniek personeelsuitje? Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

KIES UIT MEERDERE STEDEN IN NEDERLAND

Beleeft u graag een uitje met collega’s in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. 

GROEPEN VANAF 34 GASTEN

De trein rijdt in meerdere steden en is één weekend aan het perron in iedere stad te vinden. Is uw groep kleiner dan 34 personen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk reserveren via onze reguliere reserveringsmodule of neem een kijkje op deze pagina voor kleine groepen van 4 tot 34 personen. Wij zullen ervoor zorgen dat u als groep bij elkaar zit. 

Rijtuig Groot - 40 pax

2 x Rijtuig Groot – 34 tot 40 gasten 

Rijtuig Klein - 28 pax

2 xRijtuig Klein – tot 28 gasten

EEN HELE PRIVÉTREIN VOOR U BESCHIKBAAR

Wist u dat u de trein ook volledig af kunt huren? Dit betekent dat u een privétrein met maar liefst 130 zitplaatsen reserveert. Wilt u liever een kleinschaliger uitje  beleven, dan kunt u er ook voor kiezen om een privécoupé te huren. Dit is mogelijk voor 40, 60, 80, 105 of 130 zitplaatsen. Wenst u met een kleine groep op bezoek komen? Geen probleem, u kunt ook losse tafels reserveren voor u en uw gezelschap.

Prijs – v.a. €74 p.p.

Aanbevolen op Tripadvisor
Exclusief Menu
Dineren in rijdende trein

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

Vertrektijd Diner

Vrijdag: ± 17:00* of 19.30*
Zaterdag: ± 17:00* of 19.30*
Zondag: ± 16:00* of 18:30*

Aankomsttijd

2 uur na het vertrek van de trein. 

Diner Tafels

€74,- per persoon

Inbegrepen

Heerlijk diner
Dinner Train rit van ± 2 uur

Optioneel

Wijn Arrangement (+€15,00)
Wijn + Glas bubbels bij ontvangst (+€20,00)
All-in arrangement - wijnarrangement, water, cava + koffie/thee (+€23,00)

Niet inbegrepen

Dranken
Vervoer van/naar het vertrekstation

*De vertrek- en eindtijd van Dinner Train is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 minuten later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 minuten voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Benieuwd naar een uitje met de Dinner Train? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op. Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier

Komt U met een groep kleiner dan 35 personen, dan kunt U gebruik maken van onze reguliere reserveringsmodule. Wij zullen er voor zorgen dat U als groep bij elkaar zit. Voor grotere groepen zullen wij een offerte voor U opstellen. 

Offerte Aanvraag

Vroege of late rit(Required)
Dag(Required)
Please enter a number from 35 to 130.