Diner Menu

Heerlijk keuze menu met als extra optie een bijpassend wijnarrangement of bijpassend wijnarrangement met een glas cava bij ontvangst. Overige losse dranken zoals bier, glas/fles wijn, frisdrank, koffie en thee zijn te bestellen aan boord van de trein.

Liever mee met ons uitje 1e klas? Klik dan hier voor het menu

Voorgerecht

Heerlijke zomerse mais/groene curry soep met bosui en seroendeng

***
Hoofdgerechten

VLEES | Zachtgegaarde Mediterraanse procureur met chimichurri, romige aardappelgratin en Italiaanse ratatouille

OF

VIS | Vangst van de dag met kreeftenjus, romige aardappelgratin en Italiaanse ratatouille

OF

VEGA | Vegetarische balletjes met een saus van toscaanse pomodori tomaten met Italiaanse ratatouille en romige aardappelgratin

***
Dessert

Cheesecake van blauwe bes, chocolade crumble en een saus van bosvruchten

Met de huidige situatie in de wereld ondervinden wij, net als vele, soms leveringsproblemen. Het kan dus voorkomen dat er ingrediënten tijdelijk niet leverbaar zijn. Wij zullen hiervoor altijd een passend alternatief aanbieden, hierdoor kan het voorkomen dat uw menu tijdens de rit gedeeltelijk gewijzigd wordt. Zijn er dingen die u echt niet lust, vermeld dit dan tijdens reserveren in de opmerkingen. 

Mark_van_der_Meer_Dinner_train

BOEK HIER UW DINER TICKETS

Reserveer gemakkelijk en snel uw tickets via de onderstaande reserveringsmodule. Selecteer de gewenste datum om de beschikbaarheid te zien. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

Het menu wisselt twee keer per jaar. Boekt u een ticket voor over een paar maanden? Controleer dan altijd 14 dagen voor vertrek of u uw menuvoorkeuren nog wilt wijzigen. 

*Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.