Geef een uniek
Diner cadeau

40 Jaar Getrouwd | Dineren in een rijdende trein, hét lekkerste uitje van Nederland

Hét lekkerste Cadeau

om te krijgen

40 Jaar Getrouwd | Dineren in een rijdende trein is de
bijzondere beleving die niet snel vergeten gaat worden!

De Dinner Train

De lekkerste cadeaukaart

Door te kiezen voor een avondje weg met de Dinner Train, verzekert de gelukkige ontvanger zich van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en iedere week gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Cadeaukaart

MEER DAN ALLEEN DINEREN

Het is een beleving van A tot Z! Laat de gelukkige dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 20 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen
csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Verschillende Cadeaukaarten

De Dinner Train Cadeaukaart

Dinner Train is een rijdend treinrestaurant dat door Nederland rijdt en in 20 steden gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Kies uit meerdere cadeaukaarten en verras diegene met een bijzonder cadeau! Gaat u voor het tegoed, dan kunt u dit inwisselen op alle uitjes van Dinner Train. Liever een complete beleving geven? Selecteer dan onze reguliere Dinner Train of de luxere variant 1e Klas. 

HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Liever de kaart via de post versturen? Ook dit is mogelijk bij Dinner Train. Misschien nog een lekker flesje wijn of een Dinner Train koffiepakket erbij om de verrassing compleet te maken?

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Bekijk of u een extra cadeau wilt toevoegen.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. Post duurt iets langer.

MAAK HET COMPLEET

Een cadeau nog leuker maken? Dat kan door een kaartje met een cadeau per post te sturen. Kies een van onze extra opties en verras diegene thuis!  Wij versturen het postpakket binnen 48 uur naar de ontvanger (met uitzondering op zaterdag en zondag). Een cadeaukaart per e-mail wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Gegraveerde glazen
Vin du Train - Dinner Train wijn
Koffie Pakket
Postkaart / E-mail
Cadeaukaart_1

HET BLIJFT EEN SPECIAAL MOMENT

Op zoek naar een geweldig cadeau om een trouwdag te vieren? Zijn je ouders of vrienden bijna 40 jaar getrouwd? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Het blijft altijd een speciaal moment dat ook om een speciaal cadeau vraagt. Je kan wel flesje wijn of bloemen kopen maar geef ze eens een keer iets anders. Een ervaring die ze niet snel gaan vergeten!

ROBIJNEN HUWELIJK VIEREN

Dit is een goed moment om het te vieren en samen terug te kijken op de afgelopen jaren. Heb je een huwelijk te vieren? Door een persoonlijk  cadeau te doen, maak je dit moment extra bijzonder. 

Je wilt die dag natuurlijk iets speciaals kopen voor je ouders, vrienden of kennissen. Welk geschenk past bij het aantal jaren dat mensen getrouwd zijn? Wat ga je meenemen naar een stel om hun eerste verjaardag te vieren? Of een stel dat 40 jaar getrouwd is? Het kan heel moeilijk zijn om elke keer iets origineels te bedenken. Geef iets wat ze altijd bijblijft. Koop een Dinner Train Cadeaukaart en geef diegene iets bijzonders! 

EEN UNIEK UITJE

Geef een keer iets anders, laat ze lekker op pad gaan met de Dinner Train. Ze worden hartelijk onthaald op het station en mogen instappen in een bijzondere trein. Tijdens de 2 uur durende rit verwennen wij de gasten met heerlijk eten. Ze kunnen lekker naar buiten kijken en genieten van de wisselende Nederlandse landschappen. 

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.