Dinner Train

BierSpijs | WijnSpijs Reis

Onder het genot van een hapje en drankje 2 uur lang genieten van het uitzicht!

BIER SPIJS | WIJN SPIJS TREINREIS

”Heerlijke gerechtjes inclusief 3 bijpassende bieren of wijnen”

Tickets vanaf €64,- p.p.
Inclusief dranken
FoodPairing
Treinrit van ± 2 uur

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein, heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Dinner Train Sfeerbeelden

BOEK HIER UW BIERSPIJS | WIJNSPIJS TICKETS

Reserveer gemakkelijk en snel uw tickets via de onderstaande reserveringsmodule. Selecteer de gewenste datum om de beschikbaarheid te zien. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

Veilig Betalen

Via Ideal

Bestel Gemakkelijk

Direct bevestigd

Leukste Cadeaukaarten

Verzonden als .pdf bestand

Tickets Reserveren

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel voor de Dinner Train via de onderstaande reserveringsmodule. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

Bekijk hier het BierSpijs | WijnSpijs Menu

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 min. later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 36 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

** Als u een 2-persoons gedeelde tafel kiest komt u aan een 4-persoonstafel te zitten die u deelt met een ander willekeurig koppel. Het kan voorkomen dat de overige twee plaatsen leeg blijven, dit is afhankelijk van de drukte. IN VERBAND MET COVID-19 IS DEZE TAFEL NIET BESCHIKBAAR.

OP ZOEK NAAR EEN SPECIAAL CADEAU?

DINNER TRAIN CADEAUKAART

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau dat iedereen meegemaakt moet hebben! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres.

Dinner Train in beeld

Sfeer Impressie

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of  Facebook

Dinner Train op station
Hoe te reserveren

Stappenplan

Tickets reserveren? Lees hieronder ons stappenplan over uw reservering. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

1

Hoe reserveer ik een ticket?

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel via onze website. U kunt hier klikken om direct naar de reserveringsmodule te gaan. Selecteer een datum wanneer u wenst mee te gaan en kies daarna uw gewenste tafel (dropdown menu).

Nadat u alle stappen heeft doorlopen in de reserveringsmodule en er een betaling heeft plaatsgevonden sturen wij u de bevestiging toe via het opgegeven e-mailadres. 

2

Bevestiging

Na het reserveren ontvangt u van ons de bevestiging per e-mail. Deze bevestiging is NIET uw instapkaart voor de Dinner Train. Deze zal u 36 uur voor vertrek van ons ontvangen. Niets ontvangen? Controleer uw SPAM-folder en reclame-folder of stuur een e-mail naar klantenservice met uw reserveringsnaam of gebruikt e-mailadres. 

3

36 uur voor vertrek

U ontvangt uw instapkaarten voor het station en de Dinner Train 36 uur voor vertrek via het opgegeven e-mail adres. Op deze instapkaart staat het vertrekstation, vertrekspoor en vertrektijd vermeld. Druk het goed leesbaar af op A4-papier (dit mag in kleur, maar ook in zwart-wit). U kunt uw e-ticket ook downloaden op uw mobiele telefoon.

4

Op de dag van vertrek

De instapkaarten die u 36 uur voor vertrek ontvangt zijn voorzien van een QR-code die u toegang geeft tot het station. Deze code kan gescand worden bij de ticketpoortjes, waarna u toegang heeft tot het station. U kunt uw instapkaarten afdrukken of downloaden op uw mobiele telefoon. De instapkaarten zijn geen geldige vervoersbewijzen bij andere vervoerders. 

KOMT U MET EEN GROTER GEZELSCHAP?

GROEPEN

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekerd u zichzelf van een bijzonder uitje. Alle groepen zijn welkom! Huur een privécoupé of zelfs een privétrein!

Veelgestelde Vragen

In een van de onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat u antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Algemene Informatie

COVID-19

Tickets & Check-In

Schrijf U in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.