Taal: العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol
العربيةNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol

BierSpijs WijnSpijs reis

Onder het genot van een hapje en drankje 2 uur lang genieten van het uitzicht!

Combinatie Menu

BierSpijs | WijnSpijs

Een combinatie van kleine gerechtjes met bijpassende bieren of wijnen (beschikbaar in herfst & winter)

BierSpijs-WijnSpijs Dinner Train
Lekker bier aan boord van de trein

HOE ZIET HET UITJE ERUIT?

Foodpairing wordt in Nederland steeds populairder. Kies voor een middag weg met de BierSpijs | WijnSpijs Reis. Het is een ontspannen manier om iets te vieren of om lekker van het weekend te genieten. De reis past bijna bij elke gelegenheid. Uw menu wordt geserveerd in 4-gangen. Daarbij serveren wij 3 bijzondere bijpassende bieren, wijnen of alcoholvrije dranken in proefglazen.

Een uitzicht om van te smullen

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u 2 uur lang genieten van de wisselende landschappen die voorbij glijden. De trein rijdt zachtjes over het Nederlandse spoor waardoor u elke minuut van een ander uitzicht kunt genieten. Ga voor een middag vol gezelligheid en lekker eten in onze trein. Een weekend om naar uit te kijken!

Maak het bijzonder

Dit arrangement is optioneel uit te breiden naar volledige glazen. U kunt tijdens het reserveren aankruisen of u dit wilt hebben. De totale prijs wordt vastgesteld afhankelijk van uw wensen. Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten!

Prijs – v.a. €74 p.p.

Combinatie Menu
Dineren in rijdende trein

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

Volg Dinner Train:

Vertrektijd Diner

Alleen in herfst of winter beschikbaar
Zaterdag: ± 15:00* of 17.30*
Zondag: ± 15:00* of 17:30*

Aankomsttijd

2 uur na het vertrek van de trein. 

BierSpijs Tafels

Plaats: Bar gedeelte
Hoge tafel voor 2 (€74,- p.p.)
Plaats: Restaurant gedeelte
Tafel voor 2 (€79,- p.p.)
Tafel voor 3 (€89,- p.p.)
Tafel voor 4 (€79,- p.p.)

Inbegrepen

4 hapjes / kleine gerechtjes
Treinreis met de Dinner Train
4 proefglazen bier, wijn of alcoholvrij

Extra bij te boeken

Volledige glazen (+€6,95)

Niet inbegrepen

Dranken
Vervoer van/naar het vertrekstation

*De vertrek- en eindtijd van Dinner Train is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 45 minuten later liggen. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 minuten voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

TICKETS RESERVEREN

Reserveer uw tickets gemakkelijk en snel voor de Dinner Train via de onderstaande reserveringsmodule. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.