Skip to content
Tripadvisors Travelers' Choice 2023

Dinner Train

Bijzonder uiteten

Gaat u graag bijzonder uit eten en wilt u eens iets anders dan enkel een hapje eten in een restaurant bij u in de buurt? Ga voor een unieke ervaring door uit eten te gaan in een rijdende trein.

Header_carrousel_1

Bijzonder uit eten

Gaat u graag bijzonder uit eten en wilt u eens iets anders dan enkel een hapje eten in een restaurant bij u in de buurt? Ga voor een unieke ervaring door uit eten te gaan in een rijdende trein. De Dinner Train rijdt langs 20 verschillende steden in Nederland en laat u tijdens de treinreis genieten van diverse smakelijke gerechten. U wordt op uw wenken bediend door vriendelijk (trein)personeel. Een culinaire reis is dan ook gegarandeerd bijzonder uit eten.

Rijdend treinrestaurant

Een rijdend treinrestaurant is natuurlijk een spectaculaire ervaring. Tijdens uw treinrit geniet u van een fantastisch vlees- of visgerecht óf maakt u de keuze voor een vegetarisch diner. Het menu van de Dinner Train is online in te zien zodat u vooraf al kunt nadenken naar welk diner uw voorkeur uitgaat. Bijzonder uit eten in de Dinner Train is daarom beslist een overweging waard. U wordt aan boord ontvangen door vriendelijke gastvrouwen of gastheren. Deze zien erop toe dat het tijdens uw verblijf nergens aan ontbreekt. Een goede reden om online uw treinticket te boeken!

Dineren in een stad naar keuze

Met de Dinner Train dineert u in een stad naar keuze. U gaat bijzonder uit eten in de volgende steden: Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Breda, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven of ‘s-Hertogenbosch. U stapt op in de stad waar uw voorkeur naar uitgaat. Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en daarom komen we ook ongetwijfeld ergens bij u in de buurt. De treinreis duurt in totaal 2 uur en brengt u aan het einde van de rit terug naar de stad waar u op de trein bent gestapt.

Hoe ziet een diner in een trein eruit?

Een diner in de Dinner Train staat garant voor een geweldig avondje uit. Bij aankomst in de trein wordt u vriendelijk ontvangen waarna het reizen kan beginnen. Vooraf geniet u van brood met smeersels, met direct een kom warme soep waarna u vervolgens begint aan het hoofdgerecht. Hiervoor heeft u keuze uit een vlees, vis of een vegetarisch gerecht. U sluit het diner af met een overheerlijk dessert. Een ticket voor de Dinner Train die u online boekt is inclusief de treinreis en het diner. Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs en dient u apart af te rekenen. Geniet tijdens het eten van een fantastisch uitzicht en beleef samen met uw partner, gezin, vrienden of vriendinnen een fantastische tijd in onze Dinner Train.

Online reserveren

Wij maken het u gemakkelijk om een plaats te reserveren in onze Dinner Train. Dit doet u namelijk eenvoudig online. Hiermee is snel de stedenplanning in te zien. U reserveert altijd een 2-persoonstafel of een 4-persoonstafel. Tijdens het reserveren van uw ticket geeft u direct de voorkeur aan voor de stad waar u graag opstapt.  Zorg dat u op de dag van vertrek altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Bijzonder uit eten? Boek online uw treinticket en geniet van een fantastische treinreis.

Geef een trein diner cadeau

Gunt u niet alleen uzelf maar ook iemand anders een uniek cadeau? Verras iemand met een Dinner Train cadeaukaart. Er is ongetwijfeld iemand in uw directe omgeving die zo’n cadeau weet te waarderen. Geef bijvoorbeeld een Dinner Train cadeaukaart aan een dierbaar familielid of een waardevolle zakenrelatie. Er is altijd een goede reden om iemand blij te maken met een fantastisch diner in onze Dinner Train!