Skip to content
Tripadvisors Travelers' Choice 2023

Dinner Train

Bijzondere restaurants

Gaat u graag uit eten en doet u dit het liefst in een van de bijzondere restaurants die Nederland rijk is? Reserveer dan een tafel in onze Dinner Train, een rijdend treinrestaurant die 20 steden in Nederland aandoet.

Header_carrousel_1

Bijzondere restaurants op een bijzondere locaties

Gaat u graag uit eten en doet u dit het liefst in een van de bijzondere restaurants die Nederland rijk is? Reserveer dan een tafel in onze Dinner Train, een rijdend treinrestaurant die 20 steden in Nederland aandoet. Ons treinrestaurant staat garant voor een unieke ervaring en is een bijzondere locatie om te genieten van een fantastisch diner. U stapt op in een stad in uw regio waarna u gedurende 2 uur lang een mooie tijd beleeft in onze Dinner Train.

Dineren in een rijdende trein

De Dinner Train rijdt een jaar lang door Nederland en verwelkomt u graag voor een smaakvolle reis. Wekelijks vertrekt de trein uit een andere stad en voorziet passagiers van een heerlijk menu, terwijl de Dinner Train door het Nederlandse landschap reist. Tijdens het diner geniet u dus ook nog eens van een fantastisch uitzicht over de Nederlandse natuur & cultuur. Zelfs bij regenachtig weer valt er genoeg te zien en daarom is het beslist de moeite waard om een treinticket te boeken bij de Dinner Train. Wij beloven u een ervaring waar u later met veel plezier op terugkijkt!

Een trein ingericht als restaurant

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en wilt u graag een ritje maken in de Dinner Train? Boek online een treinticket via de website en kies uit een 2-persoonstafel of 4-persoonstafel. Het menu van de Dinner Train bekijkt u online via de site. Er is een hoofddiner met vlees of vis óf u kiest voor een vegetarisch hoofdgerecht. Uiteraard ontbreken ook een voorgerecht en dessert niet. De gastheren en gastvrouwen staan volledig tot uw beschikking. Uw zoektocht naar bijzondere restaurants eindigt dan ook bij de Dinner Train. Wij beloven u een spectaculaire ervaring in ons rijdende treinrestaurant.

Hoe werkt de Dinner Train

De Dinner Train is een spraakmakend en bijzonder restaurant. Het is een uitstapje wat u beslist moet ervaren! Een treinticket boeken doet u gemakkelijk online. U geeft eenvoudig aan in welke plaats u opstapt waarna u digitaal een bevestiging ontvangt van uw reservering. Zorg dat u op de dag van vertrek een kwartier voor aanvang aanwezig bent op het treinstation. Zodra u de trein instapt kan het genieten beginnen en komt de Treinchef bij u langs om uw treinkaartjes te controleren. Bijzondere restaurants bevinden zich overal in Nederland, maar een rijdend treinrestaurant steekt er toch echt met kop en schouders bovenuit!

Online reserveren

Wij maken het u gemakkelijk om een plaats te reserveren in onze Dinner Train. Dit doet u namelijk eenvoudig online. Hiermee is snel de stedenplanning in te zien. U reserveert altijd een 2-persoonstafel of een 4-persoonstafel. Tijdens het reserveren van uw ticket geeft u direct de voorkeur aan voor de stad waar u graag opstapt. Zorg dat u op de dag van vertrek altijd 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Bijzonder uit eten? Boek online uw treinticket en geniet van een fantastische treinreis.

Bijzonder restaurant: Geef de Dinner Train Cadeau!

De Dinner Trein is een unieke ervaring voor uzelf, maar u kunt er ook iemand anders een groot plezier mee doen. Het is een perfect cadeau om weg te geven aan uw partner of iemand anders die veel voor u betekent. Met de Dinner Train cadeaukaart gunt u ook iemand anders een fantastische ervaring in ons rijdende treinrestaurant. De cadeaukaart is te personaliseren en online te bestellen via onze website. Kies uit een cadeaukaart voor 2 of 4 gasten en geef een bijzondere gift weg.

Reserveer online

Wilt u graag eten in een bijzonder restaurant? Boek online een treinticket bij de Dinner Train. De prijs die u betaalt voor de treintickets is inclusief het diner en exclusief drankjes. Bekijk de jaarplanning van de Dinner Train en boek een ticket in de stad van uw voorkeur. Vrijdag en zaterdag vertrekt de trein om 17:00 uur of 19:30 uur. Reist u op zondag, dan zijn de vertrektijden om 16:00 uur of 18:30 uur. Kortom: beleef een fantastische tijd in de Dinner Train en boek direct uw ticket voor een plaats in ons rijdende treinrestaurant.