Een uniek cadeau voor de man

Met een voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht gelukkig!

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d

Geef een uniek
Diner Cadeau

Dineren in een rijdende trein! Met een voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht gelukkig!

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d
Direct geleverd in e-mail
Unieke dinerervaring
Rijdend trein restaurant

Het is meer dan een diner

Het is een beleving! Laat de gelukkige dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 20 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

banner3
banner2

Een kaartje met de post

Een Dinner Train cadeau kaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Op onze website kiest u de gewenste kaart, vult u de gegevens in en klikt u op de knop bestellen. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Liever de kaart via de post versturen? Ook dit is mogelijk bij Dinner Train. Misschien nog een lekker flesje wijn of een Dinner Train koffiepakket erbij. Online bestellen van cadeau kaarten is de snelste en makkelijkste manier!

Vin Du Train – Tempranillo

Maak het cadeau nog extra specialer met onze eigen Vin du Train Tempranillo!

Kedeng Kedeng Koffiepakket

Verras diegene met het Dinner Train koffiepakket met onze eigen koffieliekeur en bonen!

Giftcard

Cadeaukaarten

Dinner Train Tegoed

Cadeaukaart 50,-

Het tegoed is in te wisselen voor het diner of andere arrangementen.

Dinner Train Tegoed

Cadeaukaart 75,-

Het tegoed is in te wisselen voor het diner of andere arrangementen.

Dinner Train Tegoed

Cadeaukaart 100,-

Het tegoed is in te wisselen voor het diner of andere arrangementen.

Dinner Train Tegoed

Cadeaukaart 150,-

Het tegoed is in te wisselen voor het diner of andere arrangementen.

Diner voor 2

Cadeaukaart 148,-

Een diner voor 2 personen inclusief een mooie treinreis met de Dinner Train. 

Diner voor 2 incl. wijn

Cadeaukaart 178,-

Een diner voor 2 personen inclusief wijnarrangement en een mooie treinreis met de Dinner Train. 

Diner voor 4

Cadeaukaart 296,-

Een diner voor 4 personen inclusief een mooie treinreis met de Dinner Train. 

Diner voor 4 incl. wijn

Cadeaukaart 356,-

Een diner voor 4 personen inclusief wijnarrangement en een mooie treinreis met de Dinner Train. 

UNIEK CADEAU VOOR EEN BIJZONDERE GELEGENHEID

Wat geef je iemand die 50, 60 of 65 jaar wordt? Het zijn allemaal mooie mijlpalen om te vieren die vaak ook heel speciaal zijn voor die persoon. Deze verjaardagen worden vaak flink gevierd en uitgepakt. Grote opblaaspoppen in de tuin laten al vaak zien dat het zover is. Maar genodigde gasten weten ook vaak van uitpakken. Maar wat voor iets geef je nou zo’n feestbeest. Een cadeau om nooit te vergeten is het antwoord! 

CADEAU VOOR JE VADER

Is het je vader die Abraham ziet? of 60 wordt? Je kan hem wel een bierpakket, een schort of een fles wijn kopen maar laat je dan wel echt je liefde blijken? Het is voor hem natuurlijk een heel speciaal moment in zijn leven. Dan wil je hem natuurlijk verrassen met een wel heel bijzonder cadeau. Een cadeau die zijn mannenhart sneller zal laten kloppen. Alle vaders houden wel van lekker eten en van techniek, waarom zou je het niet combineren? Geef ze een Dinner Train voucher cadeau en laat ze lekker dineren op een rijdende trein!

BIJZONDER DINER IN RIJDEND RESTAURANT

Hoe ziet het uitje eruit? Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de avond dat de Dinner Train zal vertrekken bij jou in de buurt. Je vader of man die dit cadeau heeft gekregen komt aan op het perron en staat vol spanning te wachten op wat komen gaat. In de verte ziet hij al onze karakteristieke trein aankomen rijden. Deze is makkelijk te herkennen aan de blauwe uitstraling met witte neus.

Zodra onze trein komt aanrijden in het station zijn alle ogen gericht op de stijlvolle trein. De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan al te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, de gast wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

HET VERTREK

De trein vertrekt langzaam vanuit het station en begint op gang te komen. De landschappen wisselen af van stadse uitzichten naar groene velden. Elke minuut is er weer een ander uitzicht waarvan genoten kan worden.  Met een lekker glas wijn in de hand twee 2 uur lang genieten van wat Nederland als landschap te bieden heeft. Tijdens deze rit serveren wij een keuze menu. De keuze vlees, vis of vegetarisch geef je door tijdens het reserveren van het uitje.