Skip to content

Geef een uniek Diner cadeau

Cadeau voor Hem

Dineren in een rijdende trein, hét bijzondere uitje van 2023! Nu in 20 steden in Nederland

Tripadvisor_mailinglist

Swinkels Family Brewers is de bierpartner van Dinner Train

Meerdere uitjes mogelijk
20 Steden in NL
Unieke treinervaring
Treinreis van ± 2 uur
Dinner Train Logo

Dé perfecte
verrassing

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d

Welkom bij Dinner Train

Meer dan
alleen dineren

Het is een beleving van A tot Z! Dinner Train is een unieke beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en elke week in een andere stad gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Tijdens een twee uur durende treinritten ontvangen onze gasten een bijzondere dinerervaring terwijl ze over het Nederlandse spoor worden vervoerd.

Iets speciaals te vieren? Maar wat geeft u aan iemand die al alles heeft? Met deze cadeaukaart geeft u uw vrienden, familieleden of geliefde een persoonlijk cadeau in de vorm van een bijzondere beleving. Deze Dinner Train Cadeaukaart is hét perfecte cadeau doordat u iemand een beleving geeft die ze nog lang zal heugen. Het voordeel van Dinner Train is dat wij vanuit 20 verschillende steden in Nederland vertrekken. Zo is er altijd wel een treinstation in de buurt!

Dinner Train Sfeerbeelden

Verschillende Cadeaukaarten

De Dinner Train Cadeaukaart

Kies uit meerdere cadeaukaarten en verras diegene met een bijzonder cadeau! Gaat u voor het tegoed, dan kunt u dit inwisselen op alle uitjes van Dinner Train. Liever een complete beleving geven? Selecteer dan onze Dinner Train Classic of de luxere variant 1e Klas. 

De Dinner Train

De lekkerste cadeaukaart

Door te kiezen voor een avondje weg met de Dinner Train, verzekert de gelukkige ontvanger zich van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en iedere week gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Cadeaukaart_1

Meer dan alleen dineren

Het is een beleving van A tot Z! Laat de gelukkige dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 20 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

20 steden in Nederland
Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor_DinnerTrain

Dinner Train

Het Concept

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Liever de kaart via de post versturen? Ook dit is mogelijk bij Dinner Train. Misschien nog een lekker flesje wijn of een Dinner Train koffiepakket erbij om de verrassing compleet te maken?

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Bekijk of u een extra cadeau wilt toevoegen.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. Post duurt iets langer.

Maak het compleet

Een cadeau nog leuker maken? Dat kan door een kaartje met een cadeau per post te sturen. Kies een van onze extra opties en verras diegene thuis!  Wij versturen het postpakket binnen 48 uur naar de ontvanger (met uitzondering op zaterdag en zondag). Een cadeaukaart per e-mail wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Gegraveerde glazen
Vin du Train - Dinner Train wijn
Koffie Pakket
Postkaart / E-mail
Cadeaukaart_1

UNIEK CADEAU VOOR EEN BIJZONDERE GELEGENHEID

Wat geef je iemand die 50, 60 of 65 jaar wordt? Het zijn allemaal mooie mijlpalen om te vieren die vaak ook heel speciaal zijn voor die persoon. Deze verjaardagen worden vaak flink gevierd en uitgepakt. Grote opblaaspoppen in de tuin laten al vaak zien dat het zover is. Maar genodigde gasten weten ook vaak van uitpakken. Maar wat voor iets geef je nou zo’n feestbeest. Een cadeau om nooit te vergeten is het antwoord! 

CADEAU VOOR JE VADER

Is het je vader die Abraham ziet? of 60 wordt? Je kan hem wel een bierpakket, een schort of een fles wijn kopen maar laat je dan wel echt je liefde blijken? Het is voor hem natuurlijk een heel speciaal moment in zijn leven. Dan wil je hem natuurlijk verrassen met een wel heel bijzonder cadeau. Een cadeau die zijn mannenhart sneller zal laten kloppen. Alle vaders houden wel van lekker eten en van techniek, waarom zou je het niet combineren? Geef ze een Dinner Train voucher cadeau en laat ze lekker dineren op een rijdende trein!

BIJZONDER DINER IN RIJDEND RESTAURANT

Hoe ziet het uitje eruit? Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de avond dat de Dinner Train zal vertrekken bij jou in de buurt. Je vader of man die dit cadeau heeft gekregen komt aan op het perron en staat vol spanning te wachten op wat komen gaat. In de verte ziet hij al onze karakteristieke trein aankomen rijden. Deze is makkelijk te herkennen aan de blauwe uitstraling met witte neus.

Zodra onze trein komt aanrijden in het station zijn alle ogen gericht op de stijlvolle trein. De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan al te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, de gast wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

HET VERTREK

De trein vertrekt langzaam vanuit het station en begint op gang te komen. De landschappen wisselen af van stadse uitzichten naar groene velden. Elke minuut is er weer een ander uitzicht waarvan genoten kan worden.  Met een lekker glas wijn in de hand twee 2 uur lang genieten van wat Nederland als landschap te bieden heeft. Tijdens deze rit serveren wij een keuze menu. De keuze vlees, vis of vegetarisch geef je door tijdens het reserveren van het uitje.

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.