Geef een uniek
Diner cadeau

Cadeau voor Vrouw | Dineren in een rijdende trein, hét lekkerste uitje van Nederland

Hét lekkerste Cadeau

om te krijgen

Cadeau voor Vrouw | Dineren in een rijdende trein is de
bijzondere beleving die niet snel vergeten gaat worden!

De Dinner Train

De lekkerste cadeaukaart

Door te kiezen voor een avondje weg met de Dinner Train, verzekert de gelukkige ontvanger zich van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en iedere week gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Cadeaukaart

MEER DAN ALLEEN DINEREN

Het is een beleving van A tot Z! Laat de gelukkige dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 20 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen
csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Verschillende Cadeaukaarten

De Dinner Train Cadeaukaart

Dinner Train is een rijdend treinrestaurant dat door Nederland rijdt en in 20 steden gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Kies uit meerdere cadeaukaarten en verras diegene met een bijzonder cadeau! Gaat u voor het tegoed, dan kunt u dit inwisselen op alle uitjes van Dinner Train. Liever een complete beleving geven? Selecteer dan onze reguliere Dinner Train of de luxere variant 1e Klas. 

HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Liever de kaart via de post versturen? Ook dit is mogelijk bij Dinner Train. Misschien nog een lekker flesje wijn of een Dinner Train koffiepakket erbij om de verrassing compleet te maken?

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Bekijk of u een extra cadeau wilt toevoegen.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. Post duurt iets langer.

MAAK HET COMPLEET

Een cadeau nog leuker maken? Dat kan door een kaartje met een cadeau per post te sturen. Kies een van onze extra opties en verras diegene thuis!  Wij versturen het postpakket binnen 48 uur naar de ontvanger (met uitzondering op zaterdag en zondag). Een cadeaukaart per e-mail wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Gegraveerde glazen
Vin du Train - Dinner Train wijn
Koffie Pakket
Postkaart / E-mail
Cadeaukaart_1

Bijzondere Mijlpalen vragen om bijzondere cadeau’s 

Wat geef je iemand die 50, 60 of 65 jaar wordt? Het zijn allemaal mooie mijlpalen om te vieren die vaak ook heel speciaal zijn voor die persoon. Deze verjaardagen worden vaak flink gevierd en uitgepakt. Grote opblaaspoppen in de tuin laten al vaak zien dat het zover is. Maar genodigde gasten weten ook vaak van uitpakken. Maar wat voor iets geef je nou zo’n feestbeest. 

Dé bijzondere diner ervaring in Nederland

Een uitje om nooit te vergeten, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Zodra de trein aankomt rollen op het station zijn alle ogen gericht op deze stijlvolle trein. Ze stappen in en kunnen 2 uur lang genieten van wisselende uitzichten met een heerlijk diner. Het is echt een ervaring die van begin tot eind verrast.

Cadeau voor je moeder?

Is het je moeder die Sarah ziet? of 60 wordt? Je kan haar wel een bos bloemen, een uitje of een fles wijn kopen maar laat je dan wel echt je liefde blijken? Het is voor je moeder natuurlijk een heel speciaal moment in haar leven. Dan wil je haar natuurlijk verrassen met een wel heel bijzonder cadeau. Een cadeau die haar hart sneller zal laten kloppen. Alle moeder houden wel van lekker eten en een beleving, waarom zou je het niet combineren? Geef ze een Dinner Train voucher cadeau en laat ze lekker dineren op een rijdende trein!

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.