Skip to content

ACTIE: Gratis bezorgd met fles bubbels

Geef een uniek diner cadeau

Dineren in een rijdende trein, hét bijzondere uitje van 2023 & 2024! Nu in 25 steden in Nederland

Cadeaukaart_1

GRATIS KAART + FLES BUBBELS

Cadeau
Trip
Dinner Train Logo

Dé perfecte
verrassing

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d (1)

Welkom bij Dinner Train

Meer dan
alleen dineren

De drie grootste troeven van een avondje weg met Dinner Train? Lekker eten. De gezellige sfeer. En het unieke rijdende restaurant om te dineren.

Welkom aan boord van de Dinner Train en laat de gelukkige dineren in een als restaurant ingerichte trein. Tijdens de twee uur durende treinrit zullen ze smullen van een diner (eventueel met wijnarrangement) én genieten ze van een bijzondere ervaring over het Nederlandse spoor.

Dinner Train rijdt wekelijks in een andere stad. Er is keuze uit 25 verschillende steden, verdeeld over het hele land. En met zes keuzemomenten in het weekend, is er altijd wel een tijdstip dat het gezelschap schikt. 

Header_Cadeau

Al vanaf €50,-

Gratis Thuisbezorgd + fles bubbels

Het is een beleving van A tot Z! Dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 25 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

25 steden in Nederland
Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen

GRATIS!

Voucher_6

Voor ieder wat wils

De Dinner Train Cadeaukaart

Kies uit meerdere cadeaukaarten en verras diegene met een bijzonder cadeau! Gaat u voor het tegoed, dan kunt u dit inwisselen op alle uitjes van Dinner Train. Liever een complete beleving geven? Selecteer dan onze Dinner Train Classic of de luxere variant 1e Klas. 

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor_DinnerTrain

Dinner Train

Het Concept

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Nu met deze tijdelijke actie versturen wij alle cadeaukaarten gratis per post met een lekkere fles bubbels van het huis!

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Wij voegen automatisch een gratis kaart en fles bubbels toe

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Wij versturen de cadeaukaart na één werkdag per post