Leffe is bier- en foodpartner van Dinner Train

Dinner Train

Op zoek naar een speciaal cadeau voor een vriend, geliefde of zakenrelatie?

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau dat iedereen meegemaakt moet hebben!

Geef de unieke beleving cadeau!

Bij Dinner Train vindt u de leukste cadeaukaarten om te geven. Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres.

Snelle levering

Heeft u op het laatste moment nog een geschikt cadeau nodig? Alle bestellingen die wij ontvangen worden automatisch verwerkt! Doorgaans betekent dit dat u de bestelling al binnen 10 minuten heeft! Zo kunt u bij Dinnertrain.eu op het laatste moment nog een geschikt cadeau aanschaffen.

Tafel voor 2, 3 of 4 personen

U bent zelf vrij om te kiezen met hoeveel personen de ontvanger mag komen, kies gemakkelijk uit een cadeaukaart voor 2, 3 of 4 gasten.

Wat is een Dinner Train cadeaukaart?

Met een Dinner Train cadeaukaart geeft u iemand een persoonlijke cadeaukaart die hij of zij zelf kan inwisselen via de website. De cadeaukaart wordt verzonden als pdf-bestand naar een opgegeven e-mailadres. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kunt u kiezen om de cadeaukaart naar uw eigen e-mailadres te sturen of direct naar de ontvanger!

De ontvanger van de cadeaukaart kan zelf een stad en datum uit kiezen wanneer deze wenst mee te gaan. Een cadeaukaart is daarom de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familie of zakelijke kennissen. Bekijk hier een voorbeeld van een Dinner Train cadeaukaart.

Cadeaukaart personaliseren

Dinner Train cadeaukaarten zijn natuurlijk al een erg leuk cadeau op zich, maar dit kan natuurlijk altijd nóg leuker! Zo kunt u de cadeaukaarten een persoonlijk tintje geven door er een boodschap op te zetten. Tijdens het bestellen van de cadeaukaart krijgt u de optie om er GRATIS een gepersonaliseerde tekst aan toe te voegen.

Eenvoudig en veilig online bestellen!

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Op onze website kiest u het gewenste aantal personen, vult u de gegevens in en klikt u op de knop bestellen. Heel eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Betalen kan met Ideal of creditcard. Hierna krijgt u meteen de cadeaukaart als pdf-bestand op het opgegeven e-mailadres. Online bestellen van cadeaukaarten is de snelste en makkelijkste manier!

Cadeaukaarten

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor een vriend, geliefde of zakenrelatie? De Dinner Train is hét bijzondere cadeau dat iedereen meegemaakt moet hebben!

Geef de unieke beleving cadeau!

De cadeaukaart kan worden voorzien van uw persoonlijke boodschap en wordt als PDF-bestand per e-mail geleverd. De ontvanger kan zelf kiezen op welke datum de rit met de Dinner Train wordt gemaakt!

BEKIJK HIER ONZE FAQ

Bekijk het menu hier!

Op zoek naar een bijzondere locatie?