Skip to content

Geef een uniek
Kerst Cadeau

Dineren in een rijdende trein, hét lekkerste uitje van Nederland

Cadeaukaart + gratis fles bubbels + gratis postkaart

Hét leukste KerstCadeau

om te geven!

Dineren in een rijdende trein is de
bijzondere beleving die niet snel vergeten gaat worden!

De Dinner Train

De lekkerste kerst cadeaukaart

Door te kiezen voor een avondje weg met de Dinner Train, verzekert de gelukkige ontvanger zich van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en iedere week gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

Cadeaukaart

MEER DAN ALLEEN DINEREN

Het is een beleving van A tot Z! Laat de gelukkige dineren in de trein terwijl de Nederlandse landschappen voorbij glijden. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maakt u iemand oprecht blij! Wilt u een speciaal kerstcadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. Dinner Train vertrekt vanuit 27 verschillende steden in Nederland. Zo is er altijd wel een station in de buurt!

25 steden in Nederland
Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen
csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d (1)

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor Dinner Train

Voor ieder wat wils

De Dinner Train Kerst Cadeaukaart

Kies uit meerdere cadeaukaarten en verras diegene met een bijzonder kerstcadeau! Gaat u voor het tegoed, dan kunt u dit inwisselen op alle uitjes van Dinner Train. Liever een complete beleving geven? Selecteer dan onze Dinner Train Classic of de luxere variant 1e Klas. 

HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Liever de kaart via de post versturen? Ook dit is mogelijk bij Dinner Train. Misschien nog een lekker flesje wijn of een Dinner Train koffiepakket erbij om de verrassing compleet te maken?

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Bekijk of u een extra cadeau wilt toevoegen.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. Post duurt iets langer.

MAAK HET COMPLEET

Een cadeau nog leuker maken? Dat kan door een kaartje met een cadeau per post te sturen. Kies een van onze extra opties en verras diegene thuis!  Wij versturen het postpakket binnen 48 uur naar de ontvanger (met uitzondering op zaterdag en zondag). Een cadeaukaart per e-mail wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

25 steden in Nederland
Vanaf 50,-
Dé bijzondere dinerervaring
Ook via de post te versturen
Cadeaukaart_1

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.