Tickets vanaf €74,- p.p.
Bekijk het menu hier
Unieke dinerervaring
Treinrit van ± 2 uur

Origineel personeelsfeest?

Een origineel en bijzonder bedrijfsuitje?

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekerd u zichzelf van een bijzonder personeelsfeest vol gezelligheid en lekker eten! Uw vrienden of familie eens op een unieke manier verrassen met een leuk personeelsfeest?  Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

Kies uit meerdere steden door heel Nederland

Beleeft u graag een uitje met familie of vrienden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. Verras uw familie of vrienden met een smaakvolle treinreis door het Nederlandse landschap.

Groepen vanaf 34 personen

De trein rijdt in meerdere steden en is één weekend aan het perron in iedere stad te vinden. Is uw groep kleiner dan 34 personen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk reserveren via de reserveringsmodule. Wij zullen ervoor zorgen dat u als groep bij elkaar zit.

Een hele privétrein voor u beschikbaar!

Wist u dat u de trein ook volledig af kunt huren? Dit betekent dat u een privétrein met maar liefst 130 zitplaatsen reserveert. Wilt u liever een kleinschaliger uitje  beleven, dan kunt u er ook voor kiezen om een privécoupé te huren. Dit is mogelijk voor 34, 40, 80, 105 of 130 zitplaatsen. Wenst u met een kleine groep op bezoek komen? Geen probleem, u kunt ook losse tafels reserveren voor u en uw gezelschap.

Volg Dinner Train:

Prijs – €74,00 p.p.

Groepen vanaf 34 - 130
Uniek uitje in NL
Dineren in rijdende trein

Faciliteiten

Eten & Drinken
TV-scherm
Eigen branding pakket

Capaciteit

Losse tafels voor kleine groepen
Privécoupé: 40, 80, 105 of 130 p.
Privétrein: 130 plaatsen

Heeft U een vraag? 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt een e-mail sturen via ons contact formulier. Wij zullen uw e-mail binnen 72 uur beantwoorden. 

Ga hier naar het contactformulier

 

Veilig Betalen

Via Ideal

Bestel Gemakkelijk

Direct bevestigd