Skip to content

Nu gratis thuisbezorgd met insteekhoesje!

Geef een uniek vaderdag cadeau!

Op zoek naar een onvergetelijk Vaderdaggeschenk? Ontdek de magie van de Dinner Train! Stap aan boord van een trein die is omgetoverd tot een sfeervol restaurant en geniet van een culinaire reis door Nederland. Elke week verwelkomen we gasten in een nieuwe stad voor een smaakvolle reis langs het Nederlandse spoor. 

Vaderdag

Dineren in een rijdende trein, hét bijzondere vaderdag cadeau van 2024! 

Geef je Vader een unieke ervaring met onze Dinner Train Cadeaukaart. Het perfecte geschenk voor iemand die alles al lijkt te hebben. Met deze kaart schenkt u een moment van verrukking en herinneringen die een leven lang meegaan. En met vertrek vanuit maar liefst 27 steden door heel Nederland, is er altijd een station in de buurt!

Dinner Train Station Rotterdam
Cadeaukaart_1

Bestel Direct

Maak het dit jaar bijzonder!

Op zoek naar het perfecte Vaderdaggeschenk? Met onze Vaderdag cadeaukaart geef je haar geen gewoon cadeau, maar een betoverend avontuur vol bijzondere momenten en onvergetelijke herinneringen. Laat haar de magie van de Dinner Train ontdekken en haar Vaderdag extra speciaal maken.

Direct verzonden – Gratis

Digitaal via e-mail

We sturen de digitale cadeaukaart direct naar het opgegeven e-mailadres. De cadeaukaart kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit een waarde variërend van €25 tot €500 en deze cadeaukaart kan ook worden ingewisseld in onze webshop.

Bestel direct 

Speciale editie Insteekhoes – GRATIS

VIA DE POST – MET INSTEEKHOESJE

We sturen de fysieke cadeaukaart naar het opgegeven adres. De cadeaukaart kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit meerdere complete belevingen variërend van Diner voor twee tot Diner voor twee 1e Klas inclusief drankarrangement.

Bestel direct 

Cadeaukaart_1

Speciaal voor Vaderdag

Ontdek een ervaring die je vanaf het eerste moment betovert! Geniet van een heerlijk diner in de trein terwijl de prachtige Nederlandse landschappen aan je voorbij trekken. Met een cadeau-voucher van Dinner Train maak je je Vader oprecht blij! Zoek dus niet verder! Bij Dinner Train zit je goed.

27 steden in Nederland
Dé bijzondere dinerervaring
Direct geleverd in je mail

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor Dinner Train

Dinner Train

Het Concept

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de geel blauwe treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen, zo zou je Dinner Train kunnen omschrijven. Wij willen onze gasten iets aanbieden wat ze niet eerder hebben meegemaakt maar dit toch toegankelijk houden zodat iedereen er gebruik van kan maken.’‘

Gemakkelijk en snel

Hoe een cadeaukaart te bestellen

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Kies hier de gewenste kaart, vul de gegevens in en bestel direct. Heel eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. 

1.

Kies het gewenste uitje of tegoed en klik op bestellen.

2.

Vul uw persoonlijke boodschap in.

3.

Vul alle gegevens in het cadeauformulier.

4.

Ontvang de cadeaukaart direct via e-mail. 

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.