Skip to content
Tripadvisors Travelers' Choice 2023

Hilversum
Dinner Train

Ga voor een uniek en gezellig uitje in
een als restaurant ingerichte trein

06 / 07 / 08 SEPTEMBER 2024

Station Hilversum is het vertrek- & eindpunt

Hilversum
Dinner Train

Een bijzondere ervaring die van begin tot eind verrast…

06 / 07 / 08 SEPTEMBER 2024

Station Hilversum is het vertrek- & eindpunt

OF

Tickets vanaf €89 p.p.
27 Steden in NL
Treinreis van ± 2 uur
Vertrek- & Eindstation hetzelfde
Dinner Train Logo

Dineren in een
rijdende trein

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d (1)
Dinner Train Sfeerbeelden

Welkom bij Dinner Train

Hét bijzondere
uitje in Hilversum

De drie grootste troeven van een avondje weg met Hilversum Dinner Train? Lekker eten. De gezellige sfeer. En het unieke rijdende restaurant waar u in dineert.

Welkom aan boord van de Dinner Train en kom dineren in een als restaurant ingerichte trein. Tijdens de twee uur durende treinrit smult u van een diner met arrangement én geniet u van een bijzondere ervaring over het Nederlandse spoor.

Dinner Train rijdt wekelijks in een andere stad, maar binnenkort zijn wij bij u in de buurt te vinden! En met zes keuzemomenten in dat weekend, is er altijd wel een tijdstip dat u en uw gezelschap schikt. Gaat u binnenkort mee met deze smakelijke reis?

Travellers Choice Dinner Train

Dinner Train

Reserveer een tafel

Reserveer gemakkelijk uw tickets via de reserveringsmodule. Kies het aantal personen, uw gewenste tijd en datum en bekijk live de beschikbaarheid.

Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

Over Dinner Train

4 andere gasten bekijken dit nu

Kies het aantal personen, uw gewenste tijd en datum en scrol naar beneden om de beschikbaarheid te bekijken.

*Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

Hilversum Classics

Treinreis – Keuzemenu | vanaf €89 p.p.

Hilversum 1E Klas

Treinreis – Diner | vanaf €99 p.p.

Hilversum Proeft Spanje

Treinreis – Tapas | vanaf €94 p.p.

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor Dinner Train

Ontdek Dinner Train

Dinner Train, wat is het?

Kom aan boord van de trein en maak deze unieke beleving mee! Dinner Train vertrekt vanuit 27 steden in Nederland. Zo is er altijd wel een stad dicht bij U in de buurt! 

Jaarplanning_picture_web_5

OVER HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen…

DinnerTrain in Rotterdam

DE TREIN

Het rijdende treinrestaurant bestaat uit zes restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. Aan beide zijden van de rijtuigen kan gebruik worden gemaakt van E-locs uit de 1700 serie. Deze E-locs, voorheen van de NS, zijn in 2018 aangekocht en verzorgen de tractie voor de Dinner Train…

DinnerTrain in Rotterdam

Veilig Betalen

Via Ideal

Reis van minimaal 2 uur

Vertrek- & eindstation gelijk

Bestel Gemakkelijk

Direct bevestigd

Algemene informatie

Dinner Train
Hilversum

Ontdek Hilversum en omstreken op een wel heel bijzondere manier. Ga eens lekker dineren in een rijdende trein!

Overzicht

Wat is Dinner Train?

Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we onze passagiers met een heerlijk menu terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. 

Aankomst station

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de avond dat de Dinner Train zal vertrekken bij u in de buurt. U komt aan op het perron en staat vol spanning te wachten op wat komen gaat. In de verte ziet u al onze karakteristieke trein aankomen rijden. Deze is makkelijk te herkennen aan de blauwe uitstraling met witte neus.

Zodra onze trein komt aanrijden in het station zijn alle ogen gericht op de stijlvolle trein. De lampjes branden al achter de ramen, de tafels zijn gedekt en onze gastvrouwen en gastheren staan u al op te wachten. De trein komt langzaam tot stilstand en de deuren zwaaien open, u wordt van harte welkom geheten aan boord van de trein!

Het diner kan beginnen

De trein vertrekt langzaam vanuit het station en begint op gang te komen. De landschappen wisselen af van stadse uitzichten naar groene velden. Elke minuut heeft u weer een ander uitzicht waar u van kunt genieten. Onze gastvrouwen en gastheren bedienen u op uw wenken tijdens de rit. Met een lekker glas wijn in de hand kunt u 2 uur lang genieten van wat Nederland als landschap te bieden heeft. Tijdens deze rit serveren wij een keuze menu. De keuze vlees, vis of vegetarisch geeft u door tijdens het reserveren van het uitje.

Route

De route van Dinner Train maken wij van te voren helaas niet bekend. Doordat wij over het reguliere spoor rijden kan het altijd voorkomen dat wij van een aangevraagde route moeten afwijken. Denk hier  bijvoorbeeld aan vertraging van andere treinen, defecten of andere externe factoren. Om teleurstelling bij u als gast te voorkomen communiceren wij pas de route aan boord van de trein. Geen zorgen, de route duurt wel altijd minimaal 2 uur. 

Duur van het uitje

± Twee uur – soms kan het ook voorkomen dat wij langer rijden dan 2 uur. Dit heeft met de route en het overige treinverkeer te maken. De precieze duur van het uitje ontvangt u 48 uur voor vertrek.

Highlights

Dineren in een rijdende trein
Heerlijk diner
Vertrek- & Eindstation hetzelfde
Een rit met de Dinner Train van ± 2 uur
Tafels altijd gelegen aan een raam
Comfortabele banken

Highlights

Dineren in een rijdende trein
Heerlijk diner
Vertrek- & Eindstation hetzelfde
Een rit met de Dinner Train van ± 2 uur
Tafels altijd gelegen aan een raam
Comfortabele banken

Video

Dinner Train in Beeld

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of Facebook

Cadeaukaart

Een bijzonder geschenk

Dinner Train Cadeaukaart

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau die iedereen meegemaakt moet hebben! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. 

‘Oude cadeaukaart’ met 8 cijfers inleveren? Klik dan hier

Cadeaukaart

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.