Skip to content

nieuw bij dinner train

”de machinist en het geheim van de kristallen”

by orbis

Stap in de hoofdrol van je eigen filmische beleving tijdens een diner op een rijdende trein! Los samen met je vrienden en de andere gasten het mysterie op en ontdek de geheimen. Een interactief avontuur dat nu haar primeur beleeft op de Dinner Train

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar in Apeldoorn (30 augustus), Breda (27 september) en Gouda (18 oktober).

stap aan boord voor een avontuur vol mysterie

ORBIS is een intrigerend verhaal over een geheimzinnig en invloedrijk genootschap dat ooit is opgericht door een prestigieuze familie. De Dinner Train speelt een cruciale rol binnen het geheime genootschap van ORBIS, beheerd door een mysterieus figuur: De Machinist. Hij faciliteert namelijk speciale bijeenkomsten tussen leden en bewaakt de belangrijkste geheimen op de trein.

Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, ontvouwt het verhaal zich voor je ogen en wordt je er onderdeel van. Je werkt samen met andere gasten en neemt het op tegen een andere coupé, je wordt uitgedaagd om aanwijzingen te vinden en zo het mysterie te ontrafelen. Wees er snel bij en reserveer jouw tickets nu!

Ontrafel jij het complot?

Orbis_the_machinist

Een rit met onze Dinner Train is al een bijzondere ervaring op zich. Maar ben jij klaar voor een echt onvergetelijk avontuur in een rijdende trein? Laat je dan meeslepen in een spannend verhaal vol mysterie en geheimen. 

Met gepaste trots presenteren wij met ORBIS een Real Life Mystery Game in onze trein. Een gebeurtenis waarin jij zelf de hoofdrol speelt in je eigen filmische beleving die zich om je heen zal ontplooien. Geheel in de stijl van Peaky Blinders en in de sfeer van Ocean’s Eleven ontvangen wij jou in een wereld vol glamour en intrige. 

De Familie en de Machinist omarmen deze traditionele stijl met trots. Laat je creativiteit de vrije loop en dompel jezelf onder in deze ervaring. Overweeg een speelse veer in het haar van de dames, of voor de heren een overhemd met bretels en een klassieke platte pet!

Beleef jouw avontuur zoals jij het wilt

Elke rit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en biedt een unieke ervaring die je kan beleven zoals jij het zelf wilt. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe actief je meedoet aan het verhaal en de uitdagingen.

Niks moet en veel mag! Duik er helemaal in en beïnvloed zelf het verloop van jouw verhaal of leun lekker achterover en geniet van wat er om je heen gebeurt. Het enige wat we van je verwachten is dat je vooral geniet van deze enerverende rit!

een smaakvolle beleving

Bij aankomst op het perron verwelkomen we je in stijl en begeleiden we je naar je tafel.

Gedurende de rit serveert jouw steward vanuit de keuken een smakelijk 3-gangen “sharing” menu met dranken naar keuze uit het arrangement. De gerechten en de beleving zijn op elkaar afgestemd, zodat ook tijdens het eten het mysterie altijd dichtbij is.

Beschikbare Data en Steden

Ontdek deze Real Life Mystery Game! Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar in Apeldoorn (30 augustus), Breda (27 september) en Gouda (18 oktober).

Orbis_mystery_game

__ Welkom aan boord

arrangement

Boek nu jouw tickets! Vanaf 132,- per persoon geniet je van deze bijzondere +/- 2 uur durende treinreis vol verrassingen met een Real Life Mystery Game, professionele acteurs een heerlijk borrelmenu. 

In de Trein

2 uur durend avontuur door Nederland

Shared dining

Shared Dining inclusief drankarrangement

mystery game

Real Life Mystery Game

Waar mysterie en
dineren samenkomen

Op de hoogte blijven?

Laat hier je e-mailadres achter en dan houden wij je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen van ‘De Machinist’

”Ik sta altijd open voor nieuwe gasten, want waar niets is wat het lijkt weet je nooit wat je aan elkaar kan hebben…”

– De machinist

Het verhaal van orbis.

ORBIS neemt je mee in de mythe van een geheimzinnige, zeer succesvolle familie die enkel in de luwte opereert. Deze familie organiseert al decennialang bijzondere en vaak ook feestelijke bijeenkomsten die in de loop der tijd evolueerden tot het ORBIS-genootschap. 

Een genootschap dat door hun invloed, macht en kennis de wereld buiten de maatschappij om in balans houdt. De familie is gedurende de tijd opgegaan binnen de “inner circle” van ORBIS om hun identiteit te beschermen. Iedereen binnen dit elite syndicaat kan dus behoren tot de oorspronkelijke familie. 

__ Dinner Train Primeur

”De Machinist en het geheim van de kristallen”

Real Life Mystery Game

Binnen het universum van ORBIS heeft onze trein een belangrijke betekenis. De trein wordt namelijk door een geheimzinnig figuur beheerd, die onder de leden bekendstaat als ‘De Machinist’. 

De trein wordt door hem gebruikt om bijeenkomsten te faciliteren en de belangrijkste geheimen te vervoeren die altijd onderweg moeten zijn omdat ze nooit getraceerd mogen worden vanwege hun belangrijke betekenis.

Het overkoepelende verhaal gaat dus over de geheimzinnige familie en een genootschap dat zich daaromheen heeft gevormd. Gedurende de tijd is de familie opgegaan onder de leden waardoor niemand nu meer weet wie er tot de originele familie behoort.

Jij bent nu uitgenodigd om deel te mogen nemen aan een geheime bijeenkomst van ORBIS, waarbij duidelijk wordt dat de zaken een andere wending krijgen als blijkt dat de geheimen in gevaar kunnen zijn! 

__ FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Welkom op onze FAQ! Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten en diensten. Als je je antwoord hier niet vindt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om te helpen!