Skip to content
Tripadvisors Travelers' Choice 2023

Maak het mee

Dinner Train Uitjes

Bij Dinner Train hebben we meerdere uitjes om uit te kiezen. U kunt genieten van de Dinner Train Classic met een heerlijk keuzemenu, de Dinner Train Proeft Spanje met authentieke Spaanse gerechten, of de luxe ervaring van de Dinner Train 1e klas.

Dinner Train Station Rotterdam
DinnerTrain 1eKlas

Dinner Train 1e Klas

Dinner Train 1e klas is een wat luxere variant van de welbekende Dinner Train. Tijdens dit uitje serveren wij een vast menu met mooie producten terwijl je geniet van de wisselende landschappen.

Cadeaukaart Dinner Train
DinnerTrain Spanje

Dinner Train Proeft Spanje

Tapas, iedereen kent het wel of heeft het wel eens gegeten. Van die kleine gerechtjes waar de hele tafel mee vol staat. Lekker allemaal verschillende dingen proeven en ondertussen genieten van een goed glas wijn of bier.

Proef Spanje Tapas
DinnerTrain Classics

Dinner Train Classic

Dinner Train Classics; hét uitje waar het allemaal mee begon voor Dinner Train. Kom genieten van een heerlijk keuze menu bestaande uit vlees, vis of vegetarische opties.

Header_carrousel_1
De Machinist

Mystery Game

Maak kennis met De Machinist en zijn opmerkelijke gasten, ga de uitdaging aan om aanwijzingen te vinden en werk samen om het mysterieuze verhaal te ontrafelen! Lees hier meer over de Real Life Mystery Game

DeMachinist