Skip to content
10% KORTING OP UITJES IN 2024 - gebruik code: dinner2024

Ontdek
Dinner Train

Ga voor een uniek en gezellig uitje in
een als restaurant ingerichte trein

Swinkels Family Brewers is de bierpartner van Dinner Train

Ontdek
Dinner Train

Een bijzondere ervaring die van begin tot eind verrast…

Swinkels Family Brewers is de bierpartner van Dinner Train

OF

Tickets vanaf €69,95 p.p.
20 Steden in NL
Unieke treinervaring
Treinreis van ± 2 uur
Dinner Train Logo

Dineren in een
rijdende trein

csm_202105_MY_CLOUD_Travellers_Choice_Award_44e932ce4d (1)

Welkom bij Dinner Train

Hét bijzondere
uitje in Nederland

De drie grootste troeven van een avondje weg met Dinner Train? Lekker eten. De gezellige sfeer. En het unieke rijdende restaurant waar u in dineert.

Welkom aan boord van de Dinner Train en kom dineren in een als restaurant ingerichte trein. Tijdens de twee uur durende treinrit smult u van een diner met arrangement én geniet u van een bijzondere ervaring over het Nederlandse spoor.

Dinner Train rijdt wekelijks in een andere stad. U heeft de keuze uit 20 verschillende steden, verdeeld over het hele land. En met zes keuzemomenten in het weekend, is er altijd wel een tijdstip dat u en uw gezelschap schikt. Gaat u binnenkort mee met deze smakelijke reis?

Dinner Train Sfeerbeelden

20 steden in Nederland

Dinner Train Vertreksteden

Dinner Train vertrekt vanuit 20 steden in Nederland. Zo is er altijd wel een stad dicht bij U in de buurt! Dit rijdend treinrestaurant is verreweg één van de meest bijzondere locaties om te genieten van een heerlijke middag of avond.

Dinner-Train-Tripadvisor

Dinner Train

Reserveer een tafel

Reserveer gemakkelijk uw tickets via de reserveringsmodule. Selecteer de gewenste datum om de beschikbaarheid te zien.

U heeft de keuze uit een 2-, 3-, of 4-persoonstafel. U kunt hier ook kiezen of u wel of geen drank arrangement wenst. Standaard is deze optie aangevinkt. Heeft u hulp nodig met reserveren? Neem contact op via het contactformulier.  

4 andere gasten bekijken dit nu

Vermelde prijzen zijn exclusief boekingskosten.

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

”Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje”

Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel.. We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

Tripadvisor_DinnerTrain

Video

Dinner Train in Beeld

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of Facebook

Cadeaukaart

Een bijzonder geschenk

Dinner Train Cadeaukaart

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau die iedereen meegemaakt moet hebben! Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend, vriendin, geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres. 

Cadeaukaart

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte

Kom aan boord van de trein en maak deze unieke beleving mee! Dinner Train vertrekt vanuit 20 steden in Nederland. Zo is er altijd wel een stad dicht bij U in de buurt! 

Ca

|  01 MAART 2023

Add-ons bij uw reservering

Maak uw reservering compleet door Add-ons toe te voegen bij uw diner. Liever een kaasplankje als dessert? Of de tafel extra feestelijk maken bij uw reservering? 

Werken bij 
Dinner Train?

Volg Dinner Train
op Social Media

Webshop

|  04 JANUARI 2023

Dinner Train Webshop

Op zoek naar die lekkere wijn van tijdens de rit? Of gewoon voor een leuk aandenken? Bezoek de Dinner Train Webshop.

|  12 DECEMBER 2022

|  06 SEPTEMBER 2022

Grotere Gezelschappen

Groepen

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekerd u zichzelf van een bijzonder uitje. Alle groepen zijn welkom! Huur een privécoupé of zelfs een privétrein!

Schrijf u in

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de Dinner Train bij u in de buurt? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door het formulier in te vullen.